Onze impact voor medewerkers & werkgevers

Verzuimkosten lopen al snel op tot gemiddeld €250 per medewerker per dag. Dat is dus een aanzienlijke belasting voor je organisatie. Bij Motivation@Work begrijpen we dit maar al te goed. Daarom staat ons toegewijde team voor je klaar om verzuim te voorkomen. Wij pakken potentiële knelpunten aan, nog voordat ze leiden tot verzuimproblemen. Onze focus gaat dus veel verder dan de traditionele benadering van verzuimkostenbeheersing, die de meeste arbodienstverleners hanteren.

Ons geheim? Menselijke benadering en persoonlijke aandacht

Bij Motivation@Work staan menselijke benadering en persoonlijke aandacht centraal. We zetten alle medewerkers in de schijnwerpers en streven ernaar om het werkplezier te vergroten. Ons doel is om een positieve werkomgeving te creëren, waarin medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen. Onze aanpak gaat dus verder dan alleen het beheersen van verzuimkosten. Wij willen dat medewerkers en organisaties floreren!

Bij ons is iedere medewerker een VIP

Het VIP-gesprek biedt elke medewerker een unieke gelegenheid om onze volledige, professionele ondersteuning te ervaren. Zij krijgen niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook de benodigde tools die hun welzijn bevorderen.
Met Verhoogde Individuele Persoonlijke aandacht zetten we ons in voor elke medewerker, ziekgemeld of niet. Dat betekent dat iedere medewerker die hieraan behoefte heeft bij Motivation@Work kan rekenen op 5 persoonlijke aandachtsmomenten per jaar: onze VIP-gesprekken.

Online monitoren via ons persoonlijke welzijnsplatform

In de VIP-gesprekken leggen we de nadruk op de vitaliteit van de medewerker. Wij nemen de tijd om vragen te beantwoorden en tips te geven voor het bereiken van een optimale balans tussen werk en privé, gezondheid en werkplezier. Vervolgens stellen we samen met de medewerker concrete actiepunten op. Iedere medewerker krijgt een persoonlijke inlogmogelijkheid op ons digitale platform ‘Vitaal@Work’. In deze afgeschermde, vertrouwde omgeving kan de medewerker zelf de voortgang en impact van zijn of haar welzijn monitoren, vragen stellen en aantekeningen maken. Op deze manier krijgen we samen grip op de vitaliteit en de gewenste resultaten. 

Gun je jouw medewerkers ook een gezonde, gedreven en gelukkige werkplek?

Investeer in de vitaliteit van je personeel en je organisatie. Schakel Motivation@Work in en geef je medewerkers de VIP-behandeling die ze verdienen! Met behulp van onze concrete tools, zoals ons digitale welzijnsplatform, verlagen we niet alleen het verzuim en de WIA-instroom, maar verhogen we ook de duurzame inzetbaarheid en medewerkerstevredenheid. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden.