Een uitstekende samenwerking: Mijn ervaring met Josephine als inzetbaarheidsdeskundige

Ik heb met veel plezier samengewerkt met Josephine, eerst bij Arbodienst GOED en later ook binnen mijn eigen bedrijf, 12Support. In onze samenwerking fungeerde ik als medisch adviseur en Josephine als inzetbaarheidsdeskundige, gespecialiseerd in taakdelegatie. Josephine heeft zich onderscheiden door haar grote empathisch vermogen, gecombineerd met een duidelijke en doortastende aanpak. Ze weet mensen effectief te motiveren om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast blinkt zij uit in haar zorgvuldigheid en deskundigheid met betrekking tot de processtappen in de Wet Poortwachter. Josephine is niet alleen een uitstekende casemanager en inzetbaarheidsdeskundige, maar ook een enthousiaste en inspirerende persoonlijkheid. Bedankt, Josephine, voor de fijne samenwerking!

WENDEL SLINGERLAND  //  Bedrijfsarts 12Support

Josephine: Enthousiaste vakvrouw in casemanagement en re-integratie

Ik heb het genoegen gehad om in diverse rollen met Josephine samen te werken. Haar enthousiasme en deskundigheid in het vakgebied van casemanagement en re-integratie zijn onmiskenbaar. Josephine's bijdrage aan CS Opleidingen, vooral in de les 'Casemanager in de praktijk', is een perfecte illustratie van haar vermogen om theorie en praktijk naadloos te integreren. Haar passie voor sociale zekerheid en verzuimmanagement is niet alleen inspirerend voor studenten, maar ook van onschatbare waarde voor de organisaties waarmee ze samenwerkt.

Bij het Koning Willem 1 College heeft Josephine indrukwekkend werk verricht door processen rondom re-integratie en verzuim te herijken en te adviseren over het regiemodel voor de HR-afdeling. Haar vermogen om verzuimproblematiek grondig te analyseren en effectieve plannen te ontwikkelen om verzuim te verminderen en processen te verbeteren, is bewonderenswaardig. Haar werk omvatte het herzien van beleidsstukken, het ontwikkelen van nieuwe formats en het coördineren van tweede spoortrajecten, wat allemaal heeft bijgedragen aan een aanzienlijke verbetering van de inzetbaarheid en het welzijn van medewerkers.

Ook bij Nuon heeft Josephine haar expertise getoond door verzuimdossiers te analyseren en leidinggevenden te coachen in de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter en het reduceren van schadelast. Haar advies in complexe en onbegrepen inzetbaarheidsproblemen en haar rol in het uitvoeren van spoor 2 trajecten hebben aanzienlijk bijgedragen aan de verbetering van de werkomgeving en het welzijn van de medewerkers.

Als docent in de HBO-opleiding Casemanager Regie op Verzuim bij CS Opleidingen BV, heeft Josephine studenten enthousiast gemaakt voor het vak. Haar vermogen om de gevraagde stof binnen een bepaald tijdsbestek over te brengen, getuigt van haar uitgebreide kennis en toewijding aan het vakgebied.

Josephine's bijdrage aan de professionalisering van casemanagement en re-integratie is van onschatbare waarde. Haar werk heeft niet alleen geleid tot verbeterde processen en resultaten, maar ook tot een dieper begrip en waardering voor dit mooie vakgebied.

MARJOL NIKKELS //  CS Opleidingen BV 

Josephine laat je echt in de spiegel kijken

In de gemeente Lisse hechten we veel waarde aan excellente dienstverlening, een kwaliteit die sterk leunt op de vaardigheden en het gedrag van onze medewerkers. Josephine Spaans heeft bij ons meerdere coachingstrajecten geleid, gericht op het verbeteren van onze dienstverlening. De feedback van de deelnemers is veelzeggend en positief. Ze beschrijven hoe Josephine hen heeft geholpen om een diepgaande zelfreflectie toe te passen: 'Josephine laat je echt in de spiegel kijken'. Anderen vonden de coaching confronterend, maar zeer waardevol, met opmerkingen als 'Het heeft veel met me gedaan' en 'Bij mij is eindelijk het kwartje gevallen…'. Dankzij deze sessies begrijpen onze medewerkers nu beter hoe ze overkomen op anderen en hebben ze geleerd hoe ze hun interactie met klanten en collega's kunnen verbeteren, zonder hun eigen identiteit te verliezen.

ANNELIE JONQUIERE  //  Search & Selection Professional

Verrijkende cursus projectmatig werken met Josephine

Ik heb bij mijn werkgever de cursus 'Projectmatig Werken' gevolgd, verzorgd door Josephine. Deze cursus was niet alleen leuk, maar ook bijzonder leerzaam. Het heeft me geholpen om mijn eigen werkstijl kritisch te bekijken en te verbeteren. Josephine's manier van uitleggen is erg prettig; ze gebruikt herkenbare voorbeelden die het eenvoudiger maken om positieve veranderingen in de praktijk te brengen. Dankzij deze training ben ik effectiever en efficiënter in mijn projectwerk geworden.

ANNEMIEK GROENEWEGEN //  Webmaster OPTA den Haag

Effectieve teamontwikkeling met Josephine Spaans

Als eigenaar van Idzerda Koeriersdiensten hecht ik veel waarde aan de langdurige betrokkenheid van onze medewerkers. Het creëren van een stimulerende werkomgeving gaat verder dan financiële beloningen; het gaat ook om het bieden van enthousiasmerende toekomstperspectieven en het begrijpen van de ware wensen van onze medewerkers. In mijn zoektocht naar een objectieve tool voor zowel sollicitatieprocedures als jaarlijkse beoordelingsgesprekken, kwam ik uit bij een vertrouwde bron: Josephine Spaans van “Motivation@Work”.

Josephine, die ik al jaren ken als een daadkrachtige en charismatische professional, heeft met haar praktische en professionele aanpak een significante impact gemaakt. Haar vaardigheden, in combinatie met de MDI-tool, zijn van onschatbare waarde voor mijn onderneming. Josephine heeft het unieke vermogen om snel tot de kern van een kwestie te komen en deze op een inzichtelijke en bespreekbare manier aan te pakken, wat leidt tot positieve resultaten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

Door haar coaching ben ik in staat gesteld een uitstekend team op te bouwen. Josephine's sleutelkwaliteiten zijn betrouwbaarheid, discretie, alertheid en een intelligente persoonlijkheid met een groot relativerend vermogen. Wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding van haar diensten, deze is naar mijn mening uitstekend. 

TOBIAS IDZERDA  //  Eigenaar van Idzerda Koeriersdiensten