Over ons: team en aanpak in een notendop

Onze missie is helder. Als innovatieve, oplossingsgerichte arbodienstverlener zetten wij ons in voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van medewerkers, nog vóórdat uitval plaatsvindt.

We willen een bedrijf zijn dat blijvende en meetbare impact creëert bij onze klanten. Een arbodienstverlener die voortdurend waarde toevoegt aan organisaties en hun medewerkers. Die visie houdt ons scherp en zorgt ervoor dat wij altijd onze beloften nakomen.

Wij kijken positief en innovatief naar inzetbaarheid

Motivation@Work onderscheidt zich in de Nederlandse arbobranche met een eigentijdse,  innovatieve visie. Waar andere arbodienstverleners vooral de nadruk leggen op ziekteverzuim, leggen wij de focus op het bevorderen van gezondheid en inzetbaarheid, zowel bij werkgevers als medewerkers. Deze positieve kijkrichting resulteert in aanzienlijk minder verzuim, een verlaagde instroom in de WIA, verbeterde efficiëntie en verminderde kosten. Maar bovenal zorgen wij voor een verhoogde vitaliteit en werkplezier binnen jouw organisatie. Essentiële ingrediënten voor ieder bedrijf dat zijn medewerkers duurzaam inzetbaar wil houden! Is de inzetbaarheid toch een keer wat minder, dan draagt onze werkwijze bij aan een optimaal verzuimproces waarbij eigen regie en taakvolwassenheid van de werknemer voorop staat. 

Korte kennismaking met founders Josephine Spaans en Robert Wijers

Motivation@Work is klaar om het verschil te maken. Wij zijn een arbodienstverlener die echt begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft om naar een hoger level te gaan. Met hun ondernemerschap, expertise en passie hebben onze founders Josephine Spaans en Robert Wijers hiervoor een stevige basis gelegd. 

Josephine Spaans is een gedreven, duidelijke en professionele ondernemer. Ze is een kennisdeler pur sang. Met haar streven naar excellentie en haar mix van expertise, talent en persoonlijkheid is Josephine de perfecte mede-eigenaar van Motivation@Work BV.

Robert Wijers heeft ervaring en expertise met het opzetten en opschalen van ondernemingen. Zijn expertise op het gebied van impact, financiën, strategie en visie zijn cruciaal voor het lange termijn succes van onze methodiek.