Over ons: team en aanpak in een notendop

Bij Motivation@Work is onze missie helder. Als innovatieve en oplossingsgerichte arbodienstverlener zetten we ons in om de gezondheid en het welzijn van medewerkers te bevorderen, nog voordat uitval plaatsvindt. We streven ernaar een bedrijf te zijn dat blijvende en meetbare impact creëert bij onze klanten. Als arbodienstverlener voegen we voortdurend waarde toe aan organisaties en hun medewerkers. Deze visie houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we onze beloften nakomen.

Motivation@Work: een proactieve en innovatieve aanpak van inzetbaarheid

Onze benadering in de Nederlandse Arbo-branche onderscheidt zich door onze eigentijdse en innovatieve visie. In plaats van ons enkel te richten op ziekteverzuim, focussen wij op het actief bevorderen van gezondheid en inzetbaarheid. Dit realiseren we door medewerkers de regie over hun eigen inzetbaarheidstraject te geven via ons platform Vitaal@Work. Onze aanpak leidt tot minder verzuim, verbeterde efficiëntie en verminderde kosten, terwijl we tegelijkertijd vitaliteit en werkplezier binnen organisaties verhogen.

Ervaringsdeskundigheid van onze professionals

Onze team van inzetbaarheidsprofessionals gaat verder dan standaard verzuimbegeleiding. Met hun diepgaande levenservaring en expertise bouwen zij waardevolle verbindingen op met medewerkers, wat resulteert in een efficiënter re-integratieproces. Wij plaatsen jullie team centraal en bieden elke medewerker de nodige ondersteuning voor succes.

Ontmoet de founders Josephine Spaans en Robert Wijers

Motivation@Work, geïnitieerd door Josephine Spaans en Robert Wijers, twee innovatieve krachten in de arbodienstverlening. Hun unieke combinatie van ondernemerschap, expertise en passie voor gezondheid en welzijn vormt de basis van onze missie: het verbeteren van werkomgevingen op het gebied van inzetbaarheid en welzijn, en het naar een hoger niveau tillen van organisaties.

Josephine Spaans medeoprichter van Motivation@Work, combineert professionele expertise met een persoonlijke touch. Haar carrière kenmerkt zich door toewijding en inzet, zoals blijkt uit het winnen van de Scriptieprijs voor de Post-Bacheloropleiding Register Casemanagement in 2012, een erkenning van haar grondige kennis en betrokkenheid bij haar vakgebied. In haar rol als docent bij CS-Opleidingen heeft Josephine haar enthousiasme voor casemanagement en schadelastbeheersing gedeeld met studenten. Als consultant staat ze bekend om haar heldere en doeltreffende adviezen. Haar vaardigheid in het vertalen van complexe concepten naar toepasbare strategieën maakt haar een betrouwbare adviseur in diverse organisaties.

Haar bijdrage aan de oprichting van een nieuwe Arbodienst, met een focus op mensgerichtheid, is een belangrijk aspect van haar carrière. Hierin brengt ze haar professionele kennis samen met persoonlijke eigenschappen zoals empathie en sociale vaardigheden, cruciaal voor het realiseren van een dienst die daadwerkelijk verschil maakt. Bij Motivation@Work speelt Josephine een centrale rol, waarbij ze haar ervaring en persoonlijke kwaliteiten inzet om zowel op operationeel als strategisch niveau bij te dragen. Haar benadering weerspiegelt een diepgaand begrip van de complexiteit in hedendaagse organisaties en het belang van de menselijke factor.

Robert Wijers medeoprichter van Motivation@Work, combineert persoonlijke ervaring met professionele expertise. Opgegroeid in een gezin waar gezondheid en welzijn altijd centraal stonden, mede doordat zijn vader bedrijfsarts was, leerde Robert de markt van binnenuit kennen. Zijn ervaring in het opzetten en laten groeien van ondernemingen, samen met zijn kennis op het gebied van impact, financiën, strategie en visie, is cruciaal voor het langetermijnsucces van onze methodiek en de blijvende impact die wij maken.