Motivation@Work omarmt de visie van Stichting Held & Daad. Deze stichting kan echt het verschil maken in het leven van mensen. Hoe mooi is het als niet meer jouw beperkingen centraal staan, maar dat je gezien en gewaardeerd wordt om jouw kennis en je talent? 

Net als Motivation@Work gelooft Held & Daad er heilig in dat thuis op de bank blijven zitten voor niemand goed is. Je wereld wordt steeds kleiner, en op een bepaald moment vergeet je dat je meer bent dan je ziekte. Terwijl je nog zoveel meer in je mars hebt!

Daarom is Held & Daad zo belangrijk. De stichting raakt het talent aan in mensen met een arbeidsbeperking door hen op te leiden en aan een baan te helpen die er écht toe doet. Voor henzelf, maar ook voor hun nieuwe werkgever. Want Held & Daad zorgt echt voor een win-winsituatie voor beide partijen.

70% van de werkgevers is namelijk niet op de hoogte van de afspraken om banen te creëren voor mensen met een beperking. Held & Daad kent de afspraken wel, en begrijpt anderzijds ook de uitdagingen die werkgevers en werknemers met een beperking kunnen tegenkomen. Door hier in mee te denken en te faciliteren slaat Held & Daad voor werkgever en kandidaat die belangrijke brug tussen het UWV en het bedrijfsleven.

Zo faciliteert Held & Daad voor haar kandidaten bijvoorbeeld een opleiding tot verzuimbegeleider, loopbaanadviseur of inzetbaarheidsprofessional bij Motivation@Work. In 6 maanden tijd krijgt de werkgever een medewerker met een berg aan levenservaring, actuele kennis en een enorme drive. Een loopbaanadviseur, inzetbaarheids- of verzuimprofessional die weet wat het is om door een ziekte uitgeschakeld te zijn, en juist daardoor passende adviezen kan geven. 

Kortom: Held & Daad creëert nieuwe kansen bij mensen die het verdienen en helpt werkgevers aan supergemotiveerde collega’s. Dit uitgangspunt past helemaal bij Motivation@Work. Wij houden in ons bedrijf dan ook graag een plekje vrij voor deze Helden!

Meer informatie over Held & Daad