Stichting Held & Daad

Sinds 1 februari 2020 bereid Stichting Held & Daad professionals met een beperking op voor een leerwerkstage tot verzuimspecialist. Collega's die vanzelfsprekend iets extra’s brengen. Dankzij hun geschiedenis vertolken deze Helden in een organisatie een dubbelrol: die van ervaringsdeskundige, die de meerwaarde van goede arbodienstverlening kent en die van interne casemanager met de meest relevante kennis van verzuimproblematiek.

Held & Daad reduceert zo de personele krapte in de branche en geeft ook het goede voorbeeld door deze professionals de mogelijkheid te geven alsnog hun talent en mogelijkheden maximaal te benutten. We werven, leiden op en begeleiden deze Helden naar een betaalde functie als ziekteverzuimspecialist bij een arbodienst, of een werkgever met het hart op de juiste plek. Deze bedrijven zijn bij ons aangesloten als ‘partner’. Ze bieden ons de mogelijkheid om nóg meer mensen uit onze doelgroep op te leiden.

Vanwege de gevolgen van corona start de eerstvolgende wervingscampagne weer in april 2022.

Ook helden hebben hulp nodig. Met jouw hulp leiden wij mensen op en zorgen idealiter voor baangaranties. Wil je ons helpen met onze doelstellingen. Bijvoorbeeld door zelf een potentiële Held in jouw organisatie op te leiden? Word dan ambassadeur van Stichting Held & Daad. Met deze keuze krijg je niet alleen dat goede gevoel: je krijgt ook een volledig opgeleide professional op jouw werkvloer. Past het geven van het goede voorbeeld bij jouw organisatie?

Voor meer informatie: bezoek stichtingheldendaad.nl of laat een contactbericht achter: welkom@stichtingheldendaad.nl