Innovatieve aanpak, transparante kosten

Motivation@Work is een innovatieve en inspirerende arbodienstverlener. Wij lopen voorop in de sector. Dat merk je niet alleen aan onze unieke aanpak van vitaliteit en verzuimvraagstukken. Je ziet het óók terug in ons kostenplaatje! Wij hanteren namelijk een eerlijk en transparant model, dat helemaal past bij de moderne tijd.

Vaste prijs per medewerker: duidelijk en transparant

De meeste traditionele arbodiensten werken op uurtarief. Motivation@Work werkt anders. Voor onze dienstverlening rekenen wij een vaste prijs per medewerker. Je hebt dus geen onverwachte extra kosten meer aan het einde van de maand. En, eigenlijk nog belangrijker: er is voor werkgever én werknemer geen drempel om de interventies in te zetten die nodig zijn om de organisatie vitaal te houden.

Het ultieme win-win-model

Wat ons model interessant maakt, is dat wij niet werken op nacalculatie. Wij verdienen juist minder als er meer verzuim is. Het is dus in ons belang om ervoor te zorgen dat jullie medewerkers gezond, gelukkig en productief blijven.
Dit is dus de ultieme win-win situatie: jij behoudt een gezond en gemotiveerd personeelsbestand, en wij worden beloond voor onze effectiviteit.

Bij ons is iedere medewerker een VIP

Bij ons staat duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel. Daar investeren wij actief in. Dat zie je hierin terug:

  • Elke medewerker krijgt een persoonlijk account op ons digitale platform.
  • Minimaal 5x per jaar VIP-gesprekken met iedere medewerker, ongeacht hun gezondheidstoestand. 
  • Waardevolle adviezen, waarmee medewerkers weloverwogen keuzes kunnen maken..
  • Medewerkers krijgen én houden controle over hun eigen inzetbaarheid en vitaliteit. 
  • Concrete actiepunten die werken in de praktijk.
  • Nauwkeurige monitoring van de voortgang

Vitaal@Work: altijd up-to-date met ons digitale platform

Met ons digitale platform 'Vitaal@Work' blijf je altijd op de hoogte van je welzijn, zowel op persoonlijk als op organisatieniveau. Bovendien bieden onze professionals niet alleen UWV-proof verzuimbegeleiding, maar gaan ze verder dan dat. Zij zijn ervaringsdeskundigen, en zijn een extra waardevol klankbord voor zowel werkgevers als medewerkers. Dit is wat Motivation@Work uniek maakt!

Wat betekent dat voor jou als medewerker?

Ben je vermoeid of heb je minder zin om naar het werk te gaan? Wees een ziekmelding voor en wacht niet te lang. Via ons digitale platform (met volledige privacy) kun je op eenvoudige wijze een afspraak maken met een van onze adviseurs. Je krijgt professioneel advies en we kijken samen naar een passende oplossing.  Met onze proactieve benadering van duurzame inzetbaarheid en het gebruik van het digitale platform ‘Vitaal@Work’ bieden wij iedere medewerker de nodige ondersteuning bij het behouden van welzijn en vitaliteit. Hierdoor kun je weloverwogen keuzes maken en houd je de regie over je eigen inzetbaarheid. Moet je je toch ziekmelden? Dan zorgen onze ervaringsdeskundigen, die werken onder de verlengde arm van de bedrijfsarts, ervoor dat de mogelijkheden die je nog wél hebt optimaal worden benut. Na jouw ziekmelding ben je zelf aan zet. Want wij vinden het logisch dat je als medewerker zelf een spreekuur aanvraagt, samen met de werkgever een werkhervattingsplan opstelt en ervoor zorgt dat de juiste stappen worden gezet.

Wat betekent onze aanpak voor de werkgever?

Wij zetten ons niet alleen in voor de individuele medewerker, maar ook specifiek voor het bedrijf als geheel. Wij volgen de trends en ontwikkelingen in je organisatie op de voet en geven daarbij passende adviezen. Dit geeft een belangrijk houvast bij het ontwikkelen en implementeren van verzuim- en vitaliteitsbeleid. Ons motto is niet voor niets 'Welzijn als graadmeter voor inzetbaarheid'. Wij hebben jarenlange ervaring met het toepassen van klinische, organisatorische en positieve psychologie. Daardoor ontdekken wij tot diep in de organisatie nieuwe kansen en uitdagingen, en weten wij precies hoe je daar het beste mee aan de slag kunt gaan. En ons professionele team zorgt ervoor dat wij op het juiste moment de juiste zorg kunnen verlenen aan de juiste mensen. Wil je weten wat Motivation@Work voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!