Onze deur staat open voor ervaringsdeskundigen

Onze casemanagers taakdelegatie zijn niet alleen professionele experts. Zij hebben extra meerwaarde: ze zijn ervaringsdeskundigen. Daardoor begrijpen zij de uitdagingen van een re-integratieproces en het hebben van een beperking als geen ander. Onze casemanagers zijn dus unieke gesprekspartners voor medewerkers die te maken hebben met ziekte of beperkingen. Maar ook voor leidinggevenden die vragen hebben over de juiste aanpak. Ze bieden diepgaand inzicht en waardevolle ondersteuning op basis van hun eigen persoonlijke ervaringen. Natuurlijk zonder daarbij hun professionaliteit te verliezen.

Heb jij een beperking? Dat is voor onze vacatures juist een pre!

Wij hebben mooie kansen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Voor mensen die weten wat het is om extra uitdagingen te hebben op de werkvloer, en die kennis ook willen delen. Als casemanager, of casemanager taakdelegatie.
Bij ons staan gelijke kansen centraal. Wij willen jou niet beperken, maar samen met jou aan de slag gaan om jouw talent te benutten! Heb je bepaalde aanpassingen nodig in je takenpakket of rooster, of ben je minder mobiel? Wij dagen je uit om tóch te solliciteren! Bij Motivation@Work zijn wij immers gewend om creatief te zijn en out of the box te denken. 

Solliciteer!

Wij bieden jou ondersteuning met opleidingen en creëren nieuwe kansen op werk. Aarzel dus niet en kom snel een kop koffie bij ons drinken! Wie weet hebben wij de droombaan voor jou!