Motivation@Work: gebaseerd op wetenschap én ervaring

Onze professionals zijn ervaringsdeskundig

Onze verzuimprofessionals gaan verder dan alleen UWV-proof verzuimbegeleiding. Ze zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen, gebaseerd op hun eigen levenservaring. Ze zetten deze ervaring in om een waardevolle verbinding te creëren, waardoor er snel vertrouwen wordt opgebouwd tussen hen en de medewerker. Vanuit deze stevige basis wordt vooruitgang gemakkelijker. Dankzij onze aanpak zetten medewerkers sneller stappen, wat resulteert in een soepeler re-integratieproces. Dit maakt Motivation@Work uniek!

De wetenschappelijke basis

Onze aanpak is innovatief en stevig geworteld in het wetenschappelijke fundament van "Positieve Gezondheid". Positieve Gezondheid, ontwikkeld door het Institute for Positive Health, biedt een veelomvattend perspectief op gezondheid. Het richt zich niet alleen op ziekte, maar ook op het algehele welzijn van een individu. Het draait om het begrijpen van de behoeften van een persoon om zich beter te voelen en gaat verder dan louter medische aspecten. Bovendien toont deze aanpak aan dat je aanzienlijke invloed kunt uitoefenen op je eigen herstelproces. Deze benadering heeft zich als uitermate effectief bewezen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in taakdelegatie en casemanagement, en beschikken we over uitgebreide kennis van actuele wet- en regelgeving. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat onze adviezen niet alleen effectief zijn, maar ook naadloos aansluiten bij een sluitend, UWV-proof verzuimbeleid.

Motivation@Work geeft pit aan jouw medewerkers en organisatie

De toekomst zal zich nog sterker richten op het optimaliseren van prestaties door middel van gezondheid, en niet slechts op gezondheid en welzijn op zich. Bij Motivation@Work bieden we maatwerk: op het juiste moment de juiste zorg voor de juiste mensen. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen transformeren tot een gezonde werkplek waar iedereen zijn volledige potentieel kan benutten. Onze aanpak stelt mensen in staat om niet alleen hun welzijn te verbeteren, maar ook hun inzetbaarheid te vergroten. Ervaar hoe wij het welzijn van jouw medewerkers naar een hoger niveau kunnen tillen en daarmee de algehele prestaties van jouw organisatie kunnen versterken!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem snel contact met ons op!